123D Make Intro

123D Make Intro 1.0.1

Maak, bekijk en bestel 3D-modellen op je iPad

VOOR

  • Importeert uit je online account
  • Gemakkelijk in 't gebruik
  • Bestellen vanuit app

TEGEN

  • Ontwerpfunctie onduidelijk

Uitmuntend
8

123D Make Intro is een gratis ontwerpprogramma voor 3D-modellen. Het bijzondere aan deze software is het gemak waarmee je modellen importeert en de mogelijkheid om je creaties te produceren. Wilde fantasieën worden werkelijkheid in (ondere andere) papieren, keramieken of plastic vorm.

Autodesk timmert hard aan de weg op het terrein van "luchtig ontwerp". Het bedrijf tilt zichzelf uit de hermetisch afgesloten sfeer van technisch digitaal design en maakt zodoende ontwerpen gemakkelijker voor de massa. 123D Make Intro steekt net als Autodesk 123D Catch prima in elkaar en presenteert heldere, no-nonsense menu's. Na het maken of inladen van een model breng je de creaties tot leven via bedrijven met een 3D-printer (dit kan vanuit de app).

De bediening van 123D Make Intro is intuïtief. Je tekent met je vinger een vorm en deze is meteen in 3D te bekijken op je tablet. De tekenoptie is vrij beperkt, dus het is aan te raden om met andere Autodesk-software een model te maken. Modellen die je maakt met Autodesk 123D Catch kan je openen in 123D Make Intro, mits je ze online opslaat (een account is vereist). Heb je met Autodesk 123D catch of Sculpt al modellen gemaakt en opgeslagen, dan vind je deze onder het menu 'Load' in deze app.

De ontwerpfunctie in 123D Make Intro is onduidelijk, maar je importeert het beste uit andere programma's (wij raden Autodesk 123D Catch aan). Je maakt met deze software in een handomdraai je eigen speelgoed, sieraden; noem het maar op. Zoek je een ludiek cadeau voor vrienden of familie, probeer dan deze software eens uit.

Meeste downloads Grafisch & Ontwerp voor iphone

Meer
123D Make Intro

Download

123D Make Intro 1.0.1

Beoordelingen about 123D Make Intro